Makan malam di restoran Der' Village Kichen's, Bertam Kepala Batas

restoran Der' Village Kichen's, Bertam Kepala Batas
 restoran Der' Village Kichen's, Bertam Kepala Batas

Pusing-pusing Bertam, Kepala Batas, terjumpa dengan restoran Der' Village Kichen's. Jadi tanpa buang masa, terus aku terjah ke dalam restoran ni. Tengok menu macam banyak juga menu yang ada di sini. Ada western food, ada makanan goreng-goreng, ada juga makanan set seperti siakap 3 rasa, tomyam, kailan ikan masin dan sebagainya. Boleh rujuk dalam buku menu seperti di bawah ni.
menu restoran Der' Village Kichen's
menu restoran Der' Village Kichen's

menu restoran Der' Village Kichen's
menu restoran Der' Village Kichen's

menu restoran Der' Village Kichen's
menu restoran Der' Village Kichen's
Menu dah macam ok dah, cuma harapnya owner dapat improve service bagi cepat sikit, baru la best sikit nak order. Aku order untuk makan malam aku nasi ayam, nasi goreng cina dan daging masak halia. Hari lain kita try menu lain plak.
nasi goreng ayam
nasi goreng ayam

nasi goreng cina
nasi goreng cina

daging masak halia
daging masak halia
Kepada korang yang teringin nak makan di restoran Der' Village Kichen's ni, boleh la datang dengan merujuk kepada gps koordinat dan google map seperti di bawah.
GPS koordinat :5°30'57.3"N 100°26'56.8"E atau 5.515920, 100.449100

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...