Makan Bakso di restoran Bakso Idaman, Kilang Lama, Kulim

 Peminat bakso yang ada di area Kulim, Kedah, boleh la nak cari bakso di restoran Bakso Idaman yang terletak di Kilang lama. Restoran ni agak suram la sikit...hihihihi. Tapi diorang cakap bakso sini sedap. Jadi aku pun nak cuba le jugak walaupun bakso ni bukan la preveret aku.

bakso
bakso
Selain bakso, ada juga makanan indon yang lain seperti nasi ayam penyet, keli penyet. Aku pun try la jugak set keli penyet.
set keli penyet
set keli penyet
Menu-menu lain yang ada di restoran Bakso Idaman ni, korang boleh tengok dalam gambar di bawah ni.
senarai menu bakso idaman
senarai menu bakso idaman
Jika korang teringin nak makan bakso, aku sertakan untuk korang gps koordinat dan google map sebagai rujukan dan panduan korang.

gps koordinat : 5°23'23.7"N 100°33'53.2"E atau 5.389906, 100.564769


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...