Dlaila Cafe & Bakery, Kelang Lama, Kulim Kedah

 Kalau korang nak cari kuih raya, kuih-kuih moden, korang boleh datang ke Dlaila Cafe & Bakery. Di sini ada pelbagai jenis kuih raya yang dijual sepanjang tahun. Kot-kot korang rasa cam nak makan kuih raya tapi bukan time raya, datang je ke sini. Di sini juga ada jual roti banggali dan kek yang diorang buat sendiri.

antara kuih raya yang ada di Dlaila Cafe & Bakery
antara kuih raya yang ada di Dlaila Cafe & Bakery

Dlaila Cafe & Bakery
Dlaila Cafe & Bakery
Selain jual kuih raya, korang juga try makanan lain yang ada di sini. Ada makanan goreng-goreng, ada roti bakar, ada koay teow thing, mee kari, sup-sup, dan ada juga set nasi putih.

Dlaila Cafe & Bakery ni kiranya dua dalam satu la... selain jual kuih, ada juga makanan lain. Kuih raya ni waktu-waktu perayaan memang production luar biasa compare dengan hari-hari biasa.

koay teow kungfu
koay teow kungfu

nasi goreng ayam
nasi goreng ayam
Kepada yang nak mencari Dlaila Cafe & Bakery ni, boleh la datang ke Kelang Lama, Kulim Kedah. Kepada yang tak biasa dengan tempat ni, aku sertakan untuk korang gps koordinat dan google map sebagai rujukan dan panduan korang.

GPS koordinat : 5°23'25.6"N 100°33'51.1"E atau 5.390454, 100.564198

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...