Food court Pusat Penjaja mini Stadium Keladi, Kulim Kedah

 

Pusat Penjaja mini Stadium Keladi, Kulim Kedah
 Pusat Penjaja mini Stadium Keladi, Kulim Kedah

Food court Pusat Penjaja Mini Stadium Keladi ni terletak di Kulim Kedah. Bersebelahan dengan food court ni, terdapat sebuah mini stadium yang cantik. Jadi tak susah sangat la nak cari food court ni. Di food court ni terdapat banyak makanan yang korang boleh pilih. Aku takde la sempat nak makan semua jenis makanan di sini, cuma daripada cakap-cakap orang, diorang claim puas hati la makan di sini.
gerai-gerai di pusat penjaja Mini Stadium Keladi
gerai-gerai di pusat penjaja Mini Stadium Keladi
Aku maka mee goreng, megi goreng, roti sardin dan minum air teh ais buih ( kalau di pantai timur, diorang panggil teh ais madu). mee goreng memang padu. Teh ais buih pun terbaik.
roti canai sardin
roti canai sardin

mee goreng
mee goreng

teh ais buih/teh ais madu
teh ais buih/teh ais madu
megi goreng
megi goreng
Kepada yang nak cuba makan di food court ni, korang boleh cari di Kulim, Kedah. Untuk memudahkan pencarian korang, aku sertakan di sini gps koordinat dan google map sebagai rujukan korang.
GPS koordinat : 5°23'06.5"N 100°33'26.7"E atau 5.385138, 100.557402

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...