Makan malam di Sri Mutiara Seafood Sabak Bernam, Selangor

Sri Mutiara sabak Bernam, Selangor
Sri Mutiara ni tak lah besar mana pun, tapi makanan kat sini sedap-sedap jugak la. Masakan ala-thai yang memang dimasak oleh orang selatan thai. Jadi keaslian rasa masakan ala thai tu memang ada la. Malas nak cerita leih-lebih, sebab aku nak makan dah ni...so gambar-gambar kat bawah ni adalah antara menu yang aku order untuk makan malam aku, ada lagi yang lain sebenarnya tapi tak sempat nak snap..kikikiki..
nasi goreng paprik

paprik

ayam goreng kunyit

tomyam udang
Lokasi Sri Mutiara ni adalah bersebelahan dengan flyover Sabak Bernam yang baru siap tu...dulu situ takde lagi flyover tu...kalau datang dari arah Sungai Besar, susuh sikit la sebab kena u-turn, flyover tu dah block. Lagi satu landmark yang aku boleh bantu korang, Sri Mutiara ni betul-betul di simpang masuk ke Hospital Sabak Bernam. Aku sertakan untuk korang gps koordiant dan google map sebagai rujukan dan panduan untuk korang.
gps koordinat : 3°45'51.9"N 100°59'14.0"E atau 3.764426, 100.987217

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...