Restoran Chicken Chop di Teluk Air Tawar, Butterworth Pulau Pinang


Restoran Chicken Chop, Teluk Air Tawar
Tengok restoran dan macam gempak dah.... Apa ntahnya chicken chop tu umpama menu utama yang ada di sini. Tapi sebenarnya bukan menu chicken chop je yang ada, menu lain pun ada je kat sini..saja je nama konon-konon paling special di sini adalah chicken chop. Dah disebabkan nama restoran pun chicken chop, jadi tak complete la kalau datang sini tak makan chicken chop kan....so aku pun mengoder la jugak chicken chop tu...
ni la rupanya chicken chop yang dihidangkan untuk aku
Aku datang restoran ni bukan semata-mata nak makan chicken chop je, jadi aku order juga menu lain sebagai menu tambahan makan malam aku iaitu nasi goreng paprik dan set nugget.
nasi goreng paprik

set nugget
Kepada yang nak cuba makan di Restoran Chicken Chop Shop ni, boleh datang ke Teluk Air Tawar, Butterworth, Pulau Pinang. Aku kasi kat korang gps koordinat dan google map sebagai rujukan korang.
gps koordinat : 5°29'34.1"N 100°23'01.5"E atau 5.492796, 100.383742
                                                                            

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...