Western food di Deif Kaffee, Manjung Perak

restoran Deif Kaffee, Manjung Perak

keadaan dalam restoran Deif Kaffee yang cantik 
Restoran Deif Kaffee atau Deif Kaffee Kafeteria adalah restoran untuk para pengemar makanan barat a.k.a western food. Ala-ala eksklusif la jugak tempat ni. Boleh feeling2 romantika. Makanan pun sedap-sedap juga. Banyak menu western yang ada. Ada juga menu western yang di campur dengan menu tempatan. Macam nasi goreng ayam (fried rice chicken) yang aku order. Minum kena la ambil yang sempoi-sempoi sikit, macam cappuccino ke, mocha ke....
fried rice chicken

bolognese chicken

carbonara

cappuccino

mocha
nampak sedap kan??? haa... ni yang menu aku makan jer..kalau nak tengok lagi menu apa yang ada, tengok gambar-gambar di bawah. Sempat aku snap buku menu diorang....
menu Deif Kaffee

menu Deif Kaffee

menu Deif Kaffee

menu Deif Kaffee
Begitu lah ceritanya di Restoran Deif Kaffee yang terletak di Manjung, Perak nih... Pengemar-pengemar western food, boleh take note restoran ni. Bagi memudahkan pencarian lokasi restoran ni (yang yang nak datang), aku sediakan gps koordinat dan google map sebagai rujukan dan panduan untuk korang.
gps koordinat : 4°12'59.8"N 100°40'06.0"E atau 4.216620, 100.668340

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...