Restoran Aroma House Cafe, Bertam Kepala Batas

Jalan-jalan di Bertam, Kepala Batas, saja nak cari port makan yang baru nak buka di area-area sini. Banyak bangunan atau lot-lot kedai baru. Ada juga yang buka kedai makan. Ada banyak jugak la. InsyaAllah akan try semuanya. Tapi untuk posting kali ni, aku singgah di restoran Aroma House Cafe, antara kedai-kedai makan yang ada di situ.
Aroma House Cafe

Aroma House Cafe
Di Aroma House ni, yang aku perati dari buku menu, banner-banner yang ada di restoran ni, menu macam biasa, ada yang makanan goreng-goreng semua tu. Cuma lain sikit diorang ada shellout dan juga ada sate. Dipendekkan cerita, aku pun order la shellout, nasi goreng paprik ayam dan daging, dan juga sayur ikan masin...
shellout

nasi goreng paprik daging

nasi goreng paprik ayam

sayur ikan masin
Begitu la cerita aku di restoran Aroma House Cafe nih..... Harap korang terhibur... Macam biasa, aku sediakan lokasi Aroma House ni untuk korang.
gps koordinat : 5°30'53.5"N 100°26'56.0"E atau 5.514849, 100.448882

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...