Sarapan di Hotel Tabung Haji (TH) Alor Setar

Posting ni saja je aku bagitau kat korang aku lepak kat TH hotel ni. Sebab hotel ni ada kolam, nak bagi anak-anak aku mandi kolam. Keliling hotel ni penuh dengan sawah padi. Lagi satu Hotel ni dekat dengan airport Kepala Batas. Aku bukan nak story pasai hotel ni cantik ke apa...aku sebenarnya nak habaq kat hampa, sarapan kat sini tiptop terbaik...Memang standard hotel la kan...ok itu je nak habaq..bye...

Ek ek...sebelum tu aku kasi la sikit gambar-gambar yang aku sempat snap dekat tempat sarapan hotel ni...
pilihan makanan side tepi
sebelah belakang ada lagi pilihan makanan

mee goreng TH hotel
omlet
koko krunch
nasi lemak bungkus, roti bakar, mee goreng
Sekian saja untuk posting ini..Sebarang maklumat berkenaan TH hotel ni, boleh datang sendiri dengan bantuan gps koordiant dan google map yang aku lampirkan di sini...

 6°11'52.3"N 100°23'18.0"

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...