Restoran anamuda di Arau Perlis

Kebetulan masa aku round-round kat perlis, sampai di Arau, perut rasa lapar nak makan nasi plak. Masa tu dalam pukul 1 lebih tengahari. Kiranya nak cari makan tengahari la. At last aku ternampak restoran anamuda ni, restoran berasaskan masakan thai. Dah masuk duduk, ingatkan ada nasi campur, rupanya diorang hanya sediakan menu yang goreng-goreng dan masakan hidang je. So aku layankan aje....
restoran anamuda, Arau Perlis

dalam restoran anamuda
Bagi yang nak kelainan makan tengahari bukan nasi campur, boleh la datang ke restoran anamuda ni. Ada bau-bau thai sikit..hihihihi..maklum la Perlis kan dekat dengan Thailand. Aku makan biasa-biasa je kat restoran anamuda ni. Kalau korang ada bajet lebih, boleh la order yang sempoi-sempoi sikit pastu komen kat bawah posting ni camna rasanyer....
nasi goreng USA

nasi goreng patprik + telur mata

nasi goreng kampung
Ok la untuk menyenyangkan perut aku tengahari tu. Untuk yang nak cari restoran anamuda, korang pusing-pusing je dalam Arau tu ataupun guna je gps koordinat yang aku bagi kat bawah ni.

6°26'02.8"N 100°16'12.6"E

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...