Restoran Cikgu Sungai Petani - Nasi campur RM5.90 sepinggan

Sememangnya keunikkan atau kelainan yang di lakukan oleh owner restoran akan menjadi tarikan kepada para pelanggan yang datang. Di Restoran Cikgu ni, keunikkan yang di ketengahkan adalah harga tetap RM5.90 untuk sepinggan nasi dengan pilihan pelbagai hidangan beserta air kordial percuma!
Restoran Cikgu Sungai Petani

Nasi campur RM5.90 sepinggan
Masa aku datang sini, aku datang dengan famili aku. Anak aku biasanya tak makan banyak sangat. Biasanya nasi kosong dengan sup jer..Abes la aku rasa nasi tu pun akan jadi RM5.90. Bagi aku mahal la kan...tapi bila time nak bayar, nasi ada budi bicara cashier tu sebab nasi untuk anak aku takde la diorang nak kira ikut rule RM5.90 diorang tu. Banyak juga la lauk yang ada..kalau korang nak rasa semua pun boleh..harga tetap RM5.90. Tapi tak logic la kat kalau nak letak semua lauk dan satu pinggan nasi jer, tak muat...jadi korang kena guna pinggan lain..so harga pun tambah la lagi RM5.90..macam tu la matematiknya....hihihihihi..
Pelbagai pilihan lauk
Aku takde nak nak tamak ambil semua jenis lauk. Aku makan biasa-biasa saja. Sekadar nak mengalas perut yang tengah lapar di waktu tengahari di Sungai Petani ni. Tak pecaya tengok gambar kat bawah ni....
nasi campur - ayam bakar dan ulam kacang botol

nasi campur - keli bakar dan sayur
Bagi yang nak makan tengahari di Restoran Cikgu Sungai Petani ni, boleh refer google map dan gps koordinat seperti di bawah ni...
5°40'11.9"N 100°30'31.8"E

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...