layan makan char koay teow petang-petang di Bertam Permai, Kepala Batas Pulau Pinang

Area Kepala Batas, Pulau Pinang ni ada 2-3 gerai yang main course diorang adalah char koay teow. Kalau korang memang berhajat untuk makan char koay teow, kena cari tempat-tempat macam ni la..Kalau korang pergi ke gerai makan yang biasa, memang ada sesetangahnya ada dalam list menu diorang, tapi tak sesedap char koay teow di gerai-gerai macam ni la....
gerai char koay teow Bertam Permai, Kepala Batas Pulau Pinang

sebelah jalan utama jer
Bertam Permai ni kawasan kampung sikit...Kat Kepala Batas ni banyak tempat guna perkataan Bertam...ada Bertam Perdana 2, Bertam Perdana 2, Bertam Putra, Bertam Indah bla bla bla bla....Jadi di gerai ni, aku order char koay teow pinggan kecil dengan pinggan besar..saja nak compare kecil banyak mana, besar banyak mana......
Char koay teow pinggan kecil

Char koay teow pinggan besar
Rasa? ok la aku rasa...tidak menghampakan...Di samping makan char koay teow, aku selit gak satay untuk makan petang aku ni....Satay ni gerai sebelah tu je...
satay sebagai makanan sampingan
Lokasi char koay teow ni, macam aku cakap tadi, dekat dengan Bertam Permai, Kepala Batas Pulau Pinang. Sebelah main road, berdekatan dengan simpang nak masuk ke Taman perumahan Bertam Permai. Korang boleh refer google map lokasi ni kat bawah ni...boleh juga guna gps koordinat...

5°32'09.4"N 100°26'10.8"E

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...