Restoran Mamak Hidayat RHM, Sungai Besar, Selangor

 

Restoran Hidayat RHM
Restoran Hidayat RHM

Restoran Hidayat RHM
Restoran Hidayat RHM

Peminat-peminat restoran mamak, sila la try makan di restoran Hidayat RHM yang terletak di Sungai Besar, Selangor. Standard restoran mamak, semua menu sama saja kalau korang pergi mana-mana restoran mamak yang style macam ni. Ada roti canai, nasi lemak, makanan goreng-goreng dan juga nasi kandar. Cumanya kalau korang nak makan nasi kandar yang asli dan padu, korang kena datang ke Pulau Pinang la. Klik SINI.

senarai menu restoran Hidayat RHM
senarai menu restoran Hidayat RHM

roti canai

nasi kandar
nasi kandar
Restoran Hidayat RHM ni korang boleh cari dalam pekan Sungai Besar. Korang pusing-pusing je dalam tu, nanti korang akan jumpa gak restoran ni.
gps koordinat dan google map restoran ni boleh rujuk seperti di bawah.
GPS Koordinat : 3°40'24.2"N 100°59'23.1"E atau 3.673377, 100.989756

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...