Pak Tam Kek Viral Cameron Highlands

 

Pak Tam Kek Viral Cameron Highlands
Pak Tam Kek Viral Cameron Highlands

Pak Tam Kek ni korang boleh cari di Kea Farm. Dekat deretan kedai yang banyak-banyak tu. Area parking berbayar RM3 per entry. Pelbagai jenis perisa kek ada di Pak Tam Kek ni. Ramai yang beli kek ni. Jadi aku pun terjebak juga nak cuba.
senarai jenis-jenis pak tam kek viral
senarai jenis-jenis pak tam kek viral

kek-kek di packing dalam bekas macam ni
kek-kek di packing dalam bekas macam ni

memang sedap dan gebu kek pak tam ni. Sedap pun sedap. Sesuai la diviralkan. Aku pilih untuk beli dua perisa iaitu parmesan cheese dan red velvet.
red velvet.
red velvet.

parmesan cheese
parmesan cheese
Yang aku beli ni di Kea Farm. Tak pasti kalau ada kat tempat lain. Dekat Kea Farm ni cabaran utama nak cari parking je.. Lepas dah dapat parking, banyak tempat korang boleh explore.
GPS Kea Farm : 4°30'13.0"N 101°24'25.1"E atau 4.503601, 101.406969


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...