Makan Western food di Pallet Cafe, Sungai Petani

 Lama tak keluar rumah masa lockdown ni, lagi-lagi tak boleh rentas negeri, ditambah pulak tak boleh nak dine-in dekat kedai makan, maka blog ni pun terus mendapat kesan...awat taknya, dah tak boleh nak buat food hunter, takde la posting kedai-kedai makan yang aku dok terjah.

Sekarang dah boleh rentas negeri dan juga boleh dine-in, slow-slow la aku start balik misi terjah kedai makan. Jadi, kali ni aku nak bagitau hampa semua aku dah dine-in ke satu kedai western food yang terletak di Sungai Petani. Restoran western food ni depa panggil Pallet Cafe. Walaupun sebenarnya aku dah pernah buat posting pasal Pallet Cafe ni (klik sini), tapi aku nak juga wat posting lagi sekali pasai pallet cafe ni...lama tak menaip kannn... lepas geram sikit...

Kalau korang nak tengok menu-menu yang ada di Pallet Cafe ni, boleh refer posting aku yang lepas pasai Pallet Cafe ni. Untuk kali ni aku nak habaq kat hampa semua yang aku makan western food seperti dalam gambar di bawah ni. Semuanya sedap dan sempoi-sempoi belaka bak ang!

grilled lamb pasta
grilled lamb pasta

spaghetti meatball beef
spaghetti meatball beef

grilled lamb shoulder
grilled lamb shoulder

carbonara beef bacon
carbonara beef bacon

ice cappucino
ice cappucino

mocha freddo
mocha freddo
Sekali lagi kalau korang nak tahu lokasi Pallet Cafe ni dimana? Boleh buka balik posting lama aku pasai Pallet Cafe ni (KLIK SINI). Kat situ aku dah letakkan gps koordinat dan google map untuk rujukan korang.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...