Halab Gate Shawarma & Kebab, Bukit Bintang, Kuala Lumpur

Halab Gate Shawarma @ Kebab
Halab Gate Shawarma @ Kebab
Restoran Halab Gate Shawarma & Kebab ni kecil jer restoran diorang. Pemilik restoran bukan orang malaysia. Restoran Halab Gate ni dimiliki oleh Arabian Middle East Traders Sdn Bhd seperti mana yang tertulis dalam resit bayaran...Lokasi Restoran Halab ni berada di tengah-tengah kesibukan Bukit Bintang, Kuala Lumpur...Mudah nak datang, sebab tak jauh sangat dengan stesen monorail...LRT pun ada di Bukit Bintang ni.
menu-menu makanan Halab Gate Shawarma & Kebab
menu-menu makanan Halab Gate Shawarma & Kebab

boleh pilih nak ayam atau daging
boleh pilih nak ayam atau daging
Aku order beef shawarma...take away..makan kat hotel jer..tapi memang padu la shawarma diorang..terasa macam duduk kat arab๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚....minta maaf tak sempat nak snap gambar shawarma tu, dah habis makan baru teringat nak ambil gambar๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…...

Aku sangat recommed untuk korang try shawarma ni...Boleh cari di Bukit Bintang kalau korang berada di Kuala Lumpur tengah jalan-jalan tu, singgah la kejap makan shawarma๐Ÿ˜...Aku sertakan GPS koordinat dan google map kat bawah ni sebagai rujukan korang.

GPS koordinat: 3.1474339096393997, 101.71076062006115

No comments:

Post a Comment