Bersarapan pagi di Pelita Nasi Kandar, Chai Leng Park, Perai

Pelita Nasi Kandar, Chai Leng Park, Perai
Pelita Nasi Kandar, Chai Leng Park, Perai Pulau Pinang beroperasi 24 jam. Walaupun 24 jam, kalau korang nak makan nasi kandar pagi-pagi, korang takan dapat makan sebabnya pagi-pagi Pelita Nasi Kandar ni hanya sediakan menu sarapan pagi sahaja. Kalau nak makan nasi kandar datang tengahari sikit, baru ada. Sarapan pagi pun hanya ada roti canai, capati, tosai etc....dan nasi lemak.
senarai menu pelita nasi kandar
Korang nak makan makanan goreng-goreng pun masih belum ada waktu pagi. Asalnya nak makan mee goreng, disebabkan takda lagi, jadi aku order la capati dan roti canai telur. Dan macam biasa, minum semestinya teh tarik.
capati dan roti canai telur
teh tarik
Lokasi untuk ke Pelita Nasi Kandar Chai Leng Park, korang boleh guna gps koordinat dan juga google map seperti di bawah.
gps koordinat Pelita Nasi Kandar Chai Leng Park : 5°23'24.4"N 100°23'24.8"E

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...