Nasi Kandar Padang Kota di Pasar raya Mydin Bertam, Pulau Pinang

Sesiapa yang datang shopping ke Mydin Bertam ni, boleh la singgah jap kat nasi kandar padang kota yang terdapat di food court Mydin Bertam ni..
Nasi Kandar Padang Kota Mydin Bertam
Selain nasi kandar, roti canai feveret gak la...roti canai mamak boleh makan pagi petang siang malam, sebab diorang sentiasa buat...kalau nak cari roti canai melayu, biasanya boleh dapat waktu pagi jer..so restoran Nasi Kandar Padang Kota ni antara tempat yang boleh kita cari roti canai selain waktu pagi....
Nasi kandar plak, korang boleh pilih sama ada nasi putih ataupun nak nasi briyani...Kalau aku kat sini, lauk yang biasanya aku pilih adalah ayam madu, bendi rebus dengan telur masin...
antara lauk pauk restoran nasi kandar padang kota

Senarai menu dan harga setiap makanan dan minuman
Ada banyak lagi alternatif makanan selain restoran nasi kandar ni, banyak lagi kiosk makanan yang lain seperti sizzling, nasi campur melayu, western food, takoyaki, sup-sup dan lain-lain lagi... Kalau nak ke sini, korang cari je mydin bertam...walaupun begitu, aku sertakan juga cam biasa dalam posting-posting aku yang lepas-lepas gps koordinat......sebelum tu aku belanja dulu gembar nasi kandar kat bawah ni...

nasi kandar ayam madu telur masin

megi goreng tanpa sayur untuk anak aku makan
gps koordinat : 5°31'08.0"N 100°28'41.8"E

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...