Restoran Nik Ikan Bakar 2, Brinchang, Cameron Highland


Restoran Nik Ikan Bakar, Brinchang, Cameron Highland

boleh pilih ikan yang fresh2
Boleh la korang jadikan restoran ni sebagai alternatif untuk makan malam dekat Cameron Highland ni.... Malam-malam di Cameron Highland ni seolah-olah pekan mati...tak hidup sangat..tak banyak aktiviti yang boleh dibuat... Yang ni Nik Ikan Bakar 2, yang restoran lama ada dekat dengan balai bomba....ada yang review sedap, so aku pun nak try la jugak kan...tapi aku tak try yang grand2 cam ikan bakar ke, tiga rasa ke.....aku makan yang biasa-biasa jer..
paprik

tomyam

telur dadar

yang ni aku tak ingat benda apa...hahahahha
So kalau korang nak datang Nik Ikan Bakar 2 ni, aku sertakan gosp korrdinat dan google map sebagai rujukan dan panduan korang.
gps korrdinat : 4°29'38.7"N 101°23'18.5"E atau 4.494074, 101.388461

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...