makanan barat (western food) kita pakat pekena di BIGBOB CAFE Bertam, Kepala Batas Pulau Pinang

Terletak di Bertam Kepala Batas Pulau Pinang. Sebelum ni beroperasi di kiosk bertam, gerai hujung sekali sebelum berpindah ke gerai yang lebih besar...di bertam jugak tempat baru ni....cuma ia lebih selesa sikit kalau nak compare dengan tempat lama...
     
Bigbob Cafe Bertam

lebih luas dah selesa

Waktu operasi Bigbob Cafe
Makanan barat aka western food, korang petik je, semua ada kat sini..tapi harga boleh tahan gak la..standard restoran mahal-mahal harga kat bigbob ni...so kalau nak masuk check dulu sen-sen dalam poket kot-kot tak cukup plak nanti...anyway, kalau tengok presentation makanan yang diorang hidangkan, memang diorang berusaha sedaya upaya untuk buat cam kat hotel...hihihi..dari segi rasa plak, aku rasa ok la...nora kasi 4 bintang..sedap gak la..
Ok la..cerita panjang tak guna,..korang boleh tengok sendiri western food yang aku order ni...kos untuk menu yang aku order ni, kalau tak silap dalam RM100++ gak la...aku makan satu famili aku...jemput la tengok yer.....
nasi set asam pedas ikan pari pun ada gak kat bigbob

asam pedas ikan pari

lamb chop

chicken chop

spaghetti bologaise

mushroom sup dan garlic bread
Burphhhhhhhhhhh......................kenyang dah aku.......pada yang nak datang sini, boleh cari di Bertam. Bagi yang tak pasti kat mana, boleh guna gps koordinat yang aku bagi kat bawah ni..juga disertakan google map sebagai panduan.....

gps:
5°30'54.7"N 100°26'49.7"E
Labeled as bigbob cafe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...